Vernieuwde website

Een nieuw jaar, een nieuw begin, een nieuwe website!

Met trots presenteren wij jullie de vernieuwde website van de EHBO-Dodewaard.

We hebben er veel werk in gestoken om weer een nieuwe website voor de vereniging te maken. Een website die goed functioneert en praktisch is in gebruik.
Alles wat op de oude website was, is ook op deze website. Kijk wat rond en leer de nieuwe website kennen. Op de website is alles te vinden voor onze leden en voor niet leden. informatie over wanneer de herhalingslessen zijn of informatie over wanneer wij een evenement organiseren.

Op de home pagina vinden we de basis informatie over de vereniging, zoals een agenda en de nieuwste berichten.
Zo te zien heeft u de nieuws pagina met de allernieuwste berichten nu ook gevonden.
In de Agenda staan de aankomende evenementen die geplant staan. zo ook onze herhalingslessen. wil je over een bepaalde les wat meer informatie? gewoon even op de knop “lees verder” klikken en je krijgt nog meer informatie.
Wat wil je over ons weten? alles is te vinden op de “over ons” pagina. Is het er niet te vinden? niet getreurd, via de pagina contact kunt u elke vraag stellen!
Echt elke vraag rondom EHBO is welkom via het Contact. Hier kunt u ook terecht voor vragen rondom hulpverlening of om een EHBO- en/of AED-cursus te volgen.
Het inlogsysteem is alleen voor onze leden waarachter meer informatie voor hen te vinden is.

We hopen dat u en jullie genieten van de website. kijk rustig rond en neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen.

Vernieuwde website

Je zou ook interesse kunnen hebben in